VÅR STORY

Bombwine säljer viner från kvalitetsproducenter direkt hem till din dörr. Viner som vanligtvis endast hamnar hos intresserade krögare.

Bakom projektet står Camilla Engvall sommelier och entreprenöriell amfibie med bakgrund i sprit, event och bank och Gustav Hyllienmark med tio års erfarenhet som sommelier på krogen och egen importverksamhet. Dagligdags har han varit hemmahörande på WOODSTOCKHOLM där han från starten byggt upp vinlistan som fått internationell uppmärksamhet. Camilla är att tacka för hela projektet i och med att hon vände Gustavs gnäll över Sveriges vinutbud till en positiv urkraft.  Vi drivs båda av passion för svensk vinkultur och ser oss själva som ett komplement till Systembolaget där vi kan erbjuda hantverksvin i mindre volym som man inte kan hitta på bolagets hyllor. Vi ser oss som ett vinförlag som ger ut personliga viner med syfte att låta mångfalden leva. Du kan se oss som din egna lilla partisanboklåda om du så vill!

HUR DET FUNGERAR

Vi släpper vinlådor någon gång i månaden direkt från producent. Vi plockar ihop en mixcase av de viner vi tycker representerar producenten bäst och helt enkelt är mest bang for the buck. Signa upp dig med din mailadress nedan så hör vi av oss till dig så fort det finns vin tillgängligt! Beställning och betalning sker på hemsidan och efter det kan du luta dig tillbaka och invänta meddelandet om att ditt vin är redo att levereras. Vi tar självklart hand om all moms och skatt till Skattemyndigheten och vinet skickas direkt från producenten hem till din dörr eller till ombud.

Vi erbjuder hemleverans Måndag-Fredag 17-22 via Bring och i storstäder levererar de även dagtid och helger. Vi har valt att avsluta alla samarbeten med övriga transportörer då de tyvärr inte håller den kvalitet i leveranserna vi önskar.

Ibland får vi frågor kring leveranskostnaden. Eftersom vi är så pass små och dessutom hanterar alkohol som innebär specialhantering och regelverk, har vi inte möjlighet att förhandla om transportkostnaderna på samma sätt som större företag i andra branscher.  Leveranskostnaden ni betalar är lika mycket eller mindre av det vi betalar till respektive transportör per leverans. Vi är dock ständigt på jakt efter nya transportsamarbeten så vi tar gladeligen emot tips från er!

KONTAKT

Maila oss: hej@bombwine.se

Företagsuppgifter:

Bombwine ApS
c/o Dansk Revision Randers
Tronholmen 5
8960 Randers SØ
Danmark
​​​​​​DK42461113
SE502087153801

Kundvagn