VÅR STORY

Bombwine säljer viner från kvalitetsproducenter direkt hem till din dörr. Viner som vanligtvis endast hamnar hos intresserade krögare.

Bakom projektet står Camilla Engvall sommelier och entreprenöriell amfibie med bakgrund i bank och event och Gustav Hyllienmark med tio års erfarenhet som sommelier på krogen och egen importverksamhet. Dagligdags är han hemmahörande på WOODSTOCKHOLM där vinlistan fått internationell uppmärksamhet. Camilla är att tacka för hela projektet i och med att hon vände Gustavs gnäll över Sveriges vinutbud till en positiv urkraft. 

HUR DET FUNGERAR

Vi släpper vinlådor någon gång i månaden. Signa upp dig med din mailadress nedan så hör vi av oss till dig så fort det finns vin tillgängligt! Beställning och betalning sker på hemsidan och efter det kan du luta dig tillbaka och invänta meddelandet om att ditt vin är redo att levereras. Vi tar självklart hand om all moms och skatt till Skattemyndigheten och vinet skickas direkt från producenten hem till din dörr eller till ombud.

Observera att om du bor i ett område där Best inte finns representerade kommer du endast kunna välja leverans till Bussgods ombud. Läs mer under köpvillkor. Best levererar hem kvällstid mellan 17-22.

Ibland får vi frågor kring leveranskostnaden. Eftersom vi är så pass små och dessutom hanterar alkohol som innebär specialhantering och regelverk, har vi inte möjlighet att förhandla om transportkostnaderna på samma sätt som större företag i andra branscher.  Leveranskostnaden ni betalar är lika mycket eller mindre av det vi betalar till respektive transportör per leverans. Vi är dock ständigt på jakt efter nya transportsamarbeten så vi tar gladeligen emot tips från er!

KONTAKT

Maila oss: hej@bombwine.se

Företagsuppgifter:

Bombwine ApS
c/o Dansk Revision Randers
Tronholmen 5
8960 Randers SØ
Danmark
​​​​​​DK42461113
SE502087153801

Kundvagn